2024 Yılı Diyabet Okulu
04 Mart 2024

Diyabet hemşiremiz Gizem Orhun hasta kabulüne başlamıştır. Hastanemiz ana bina, poliklinik bölümünde, diyabet polikliniğinde hizmet vermektedir.
Diyabet hemşireleri, hem ayaktan, hem de yatarak tedavi olan diyabetli bireylere gerekli olan eğitimleri vererek tüm desteği sunar.

DİYABET OKULUMUZ Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı” diyabetli hasta eğitimlerinin diyabet okulu adı altında standardize edilmesi planlandı. Bu kapsamda hastanemizde Dahiliye Kliniği tarafından, diyabetli bireyler ve yakınlarına yönelik ‘Diyabet Okulu’ açıldı. Ayda bir kez düzenlenen programda;Dahiliye Uzman Doktoru Belgin İNCEBACAK, Fizyoterapist Dilek MERLAN, Diyetisyen Merve ÖZTEPE İBRİKÇİ ve Diyabet Eğitim Hemşiresi Gizem ORHUN tarafından eğitim verilmektedir.

Diyabet hastalarımız ve yakınları diyabet okulumuza davetlidir. Katılımınızdan mutluluk duyarız.