Hastanemizde hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Tuğçe GÖKALP ilk doğumunu gerçekleştirdi.
06 Aralık 2019

Hastanemiz Başhekim Vekili Uzm.Dr.Osman DURMAZ "Hastanemiz faaliyete başladığı günden bugüne her geçen gün daha iyi bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Hastanemizde bir süredir atanması beklenen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı kadrosuna 3 hekim ataması yapılmıştır. Op.Dr.Tuğçe GÖKALP göreve başlamış ve ilk doğumunu gerçekleştirmiştir. Diğer 2 hekimde yakın bir zamanda göreve başlayacaktır. 3 hekimin atanması sürecinde bizlere destek olan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle Hastanemizde dünyaya gelen Bebeğe sağlıklı bir ömür diliyorum." dedi.

• WhatsApp Image 2019-12-06 at 15.32.37.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-12-06 at 15.32.37 (1).jpeg