HASTANEMİZDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİ
17 Mart 2019

HASTANEMİZDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİ

Uzunköprü Devlet Hastanesi Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla başta hekimlerimiz olmak üzere, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm sağlık personelimizin bu özel gününü kutladı.

Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir gelecek için gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimiz ve sağlık personellerimize yönelik olarak kahvaltı programı düzenlendi.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Muhittin GÜREL’in de katıldığı programda Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Özgür KAVAK, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Osman DURMAZ ve Hastane Yönetimi sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edilirken, Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Osman KAPLANER, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Lütfi CİVELEK ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin GÜREL’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Özgür KAVAK teşekkür belgesini takdiminden sonra ise  “Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız çok kutsal bir mesleği yerine getirmektedir. Daha sağlıklı bir toplum, daha sağlıklı bir gelecek için gece-gündüz, bayram-tatil demeden büyük bir fedakarlıkla bu mesleği yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında hiç yılmadan çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Programımıza katılarak sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik eden Sayın Kaymakamımız Muhittin GÜREL’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler sağlıklı ve mutlu insanların yaşadığı güzel bir Türkiye için çalışıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

WhatsApp Image 2019-03-14 at 16.33.23.jpeg
WhatsApp Image 2019-03-14 at 16.33.36.jpeg