İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

hastane01.png

ÖZGEÇMİŞ
1967 yılında Lüleburgaz’da doğdu. İlkokulu Lüleburgaz’ın Yenibedir Köyünde, orta okulu Lüleburgaz’da tamamladı. 1985 yılında Kırklareli End. Mes. Lisesini bitirdi. 1,5 yıl mühendislik eğitimi aldıktan sonra ayrılarak 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF İktisat bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1993 yılı aralık ayında Lüleburgaz SSK Hastanesinde memur olarak göreve başladı. 1998 Yılında şef lik sınavını kazanarak aynı hastanede çalışmaya devam etti. Aynı yıl musebe yetkilisi yardımcılığına getrildi. 1999 yılında SSK yönetim kurulunca muhasebe yetkilisi olarak atandı. Bu görevi SSK hastanelerinin Sağlık bakanlığına devredildiği 2015 yılına kadar sürdürüldü. 2015 Yılında Çalıştığı hastanenin ismi 82. Yıl Lüleburgaz Devlet Hastanesi olarak değiştirildi. Bu hastanede Müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı ve 2008 yılına kadar aynı görevini sürdürdü. 2008 yılında görevinden istifa ederek İzmir Torbalı Devlet Hastanesinde şef olarak göreve başladı, 2012 Yılında Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya devam etti. 2014 Yılında Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Kurumları İşletmeciliği dalından Yüksek lisans derecesi ile mezun oldu. 2016 Yılında bu görevinden istifa ederek Uzunköprü Devlet Hastanesinde şef olarak çalışmaya başladı. 2018 yılı Ocak Ayında İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.