HASTANEMİZDE GEBE OKULU EĞİTİMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR
19 Mart 2019

HASTANEMİZDE GEBE OKULU EĞİTİMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR

Hastanemizde eğitim vermekte olan gebe okulumuz, her geçen gün  artan gebe sayımız ile Uzunköprü ve çevresine hizmet vermekten gurur duymaktadır. Gebe Okulumuzda uzman kadromuzla  danışmanlık yapılmaktadır. Gebe okulumuzda gebeliğin oluşumu, gebelik izlemleri ve rutin yapılan tetkikler, gebelikte beslenme ve nurtisyonel destek, gebelikte annede meydana gelen değişiklikler, gebelikte hijyen ve genel bakım, yenidoğanda görülecebilecek özel durumlar, yenidoğanın değerlendirilmesi, aşıları ve ilaçları, yenidoğanın bakımı ve beslenmesi, anne sütünün önemi, doğum çantası hazırlama, doğumun fizyolojik dengesi, doğum ağrısıyla ilaçsız baş etme yöntemleri, doğumhane ve servis tanıtımı, doğum sonrası günlük bakım, gebelikte egzersiz konularında  gebelerimize eğitim verilmektedir.

Kurumumuzda 2018 yılında 54 katılımcıya eğitimler verilmiş ve Gebe Okulu Katılım Belgesi almışlardır.